RJAVA LEČA S PEČENO ZELENJAVO

Izjemno enostavna, okusna in hitro pripravljena poletna jed, tudi zimska – saj se kot topel obrok prileže bolje.

SESTAVINE:
– rjava leča
– poljubna zelenjava (paprika, paradižnik …)
– sol, olje

POSTOPEK:
Rjavo lečo en dan prej namočimo v mlačno vodo, ali pa se odločimo za rjavo lečo iz konzerve. V primeru, da jo kuhamo sami, jo pripravimo po navodilih proizvajalca. Poleg serviramo na rezine in koščke narezano, soljeno zelenjavo, pečeno na 180°C, do poljubne zapečenosti.

Dober tek!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s